Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy

Tervetuloa!

Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy (PTISA) tavoitteena on tuottaa talousohjattua isännöintipalvelua kaikenkokoisille taloyhtiöille ja säätiöille/yhdistyksille. PTISA on perustettu vuonna 2007 Pertti Riekkisen toimesta. Vuonna 2015 aloitettiin sukupolvenvaihdos ja se saatiin päätökseen 2016, jolloin Pertti Riekkinen siirtyi hallitustyöskentelyyn ja luovutti yrityksen johtamisen jälkipolvelle hoidettavaksi. Tänä päivänä toimimme pääkaupunkiseudulla, työllistämme kymmenkunta kiinteistöalan ammattilaista, ja isännöimme yli 80 taloyhtiötä. Yrityksemme resurssit mahdollistavat sen, että olemme joustava organisaatio ja reagoimme nopeasti asiakkaidemme yhteydenottoihin sekä pystymme ottamaan nopeasti uudet asiakasyhtiöt haltuun. Yrityksemme kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon, Suomen Isännöintiliitto Ry:hyn sekä Luotettaviin kumppaneihin.

Avainlippu-yritys

Suomalaisen Työn Liitto Oy on myöntänyt Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy:lle Avainlippu-merkin yrityksen työn laadusta sekä osaamisesta vuonna 2016. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki palvelumme tuotetaan kotimaisin voimin nyt ja jatkossa.

Pojois-Tapiolan isännöinti Oy:n arvot

Kunnioitus

Suhtaudumme toisiimme kunnioittavasti ja teemme kaikkemme ansaitaksemme myös asiakkaiden luottamuksen sekä kunnioituksen.

  • Arvostamme sekä kunnioitamme työkavereitamme ja asiakkaitamme
  • Käytämme aikaa ihmisten kohtaamiseen
  • Kuuntelemme asiakasta ja selvitämme ongelmat yhdessä

 

Yhdessä tekeminen

Työskentelemme yhdessä saavuttaaksemme erinomaisia tuloksia ja kehittääksemme toimintamme. Kannustamme ja tsemppaamme toisiamme työssä.

  • Työskentelemme yhdessä yrityksen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Kehitämme ja opimme uusia asioita yhdessä
  • Kannustamme ja neuvomme kollegaa
  • Erilaisuus on rikkautemme

Uudistuminen

Pidämme ammattitaitoa yllä ja tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaille, ja siten liiketoiminta kasvaa.

  • Haastamme itseämme päivittäin työssä
  • Kehitämme toimintaamme läpinäkyväksi
  • Kehitämme uusia palveluita ja palvelumalleja

Meillä on vahva, nykyaikainen näkemys isännöinnin ja asumisen kehittämisestä. Isännöinnin pitää uudistua ja luoda uusia toimintamalleja sujuvaan ja viihtyisään asumiseen, sekä kasvattaa asuntojen arvoa. Teemme yhdessä intohimolla töitä asiakkaiden paremman asumisen puolesta. Kunnioitamme asiakkaitamme ja muita sidosryhmiä. Olemme täyden palvelun isännöintitoimisto ja hoidamme kaikki isännöintiin liittyvät prosessit oman ammattitaitoisen henkilöstömme avulla.