Keitä olemme

pti_menu_h

Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy on 100% suomalainen perheyritys olemme riippumaton palveluntuottaja, joka tuottaa laadukasta isännöintipalvelua kustannustehokkaasti jo toisessa polvessa. Isännöimme niin asunto-, kuin kiinteistöosakeyhtiöitä koosta riippumatta. Tarjoamme palvelujamme myös kiinteistösijoitusyhtiöille. Palveluissamme panostamme erityisesti uusien toimintatapojen kehittämiseen. Pohjois-Tapiolan Isännöinti haluaa olla asiakkaidensa luottokumppani!

Yrityksemme on perustettu vuonna 2007 Pertti Riekkisen toimesta. Vuona 2014 aloitettiin sukupolvenvaihdos, ja se saatiin päätökseen tammikuussa 2015. Tällöin Pertti Riekkinen siirtyi yrityksen hallitustyöskentelijäksi ja luovutti yrityksen johtamisen jälkipolven hoidettavaksi.

Tällä hetkellä toimivan palvelumme ansiosta yrityksemme kasvaa vakaasti. Työllistämme tällä hetkellä viisi kiinteistöalan ammattilaista. Olemme saaneet vuonna 2015 avainlipun toisena espoolaisena isännöintitoimintona. Lisäksi olemme Isännöintiliiton jäsenyritys sekä kuulumme Suomalaisen työn liittoon.

Toimimme Espoossa, Kauniaisissa sekä Helsingissä. Yrityksen koko mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun ja pystymme mukautumaan taloyhtiön tarpeisiin.

Yrityksemme tukee espoolaista urheilua ja teemme aktiivista yhteistyötä mm. ammattikorkeakoulujen kanssa.

Noudatamme toiminnassamme
Hyvää isännöintitapaa – isännöinnin eettisiä ohjeita

Teemme Esport oilers ja Esportin kanssa yhteistyötä näin tuemme junioritoimintaa näin kannamme omalta osaltamme yhteiskuntavastuuta tulevasta sukupolvesta.

Yrityksemme arvomaailma

Visiomme

Haluamme olla isännöinti alan johtava isännöintitoimisto avoimuudessa ja talouden hoidossa sekä uudistaa ja kehittää isännöintialaa eteenpäin.

Missiomme

Haluamme tehdä hoitamistamme as oy ja koy entistäkin parempia paikkoja asua ja elää.  Sekä mahdollistaa nuorille pääsy isännöintialelle.

Asiakaslupauksemme

  • Meidät tavoittaa helposti ja vastaamme nopeasti yhteydenottoihin
  • Teemme yhteistyötä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Asiakaskokemus ohjaa kaikkea toimintaamme ja sen kehittämistä

Toimintaamme ohjaavat arvot

Henkilökohtaisuus, Läpinäkyvyys, Asiakkaan arvostus ja Ammattiylpeys

Pohjois-Tapiolan Isännöinti huolehtii sijoituksestasi. Taloyhtiön huolenpito kannattaa antaa asiantuntevan isännöintitoimiston hoidettavaksi.
Kaikki tämä tarkoittaa, että harjoitamme liiketoimintaa lakien ja säännösten mukaisesti, osaavien työntekijöiden toimesta kilpailukykyisessä organisaatiossa. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja yrityksestä, jossa on mielekästä työskennellä.

Vastuullisuus

Hoidamme asiakkaamme kunnialla, sillä pidämme siitä mitä teemme. Meille ei riitä, että asiakkaamme saavat parasta palvelua, vaan haluamme kehittää palveluamme myös eteenpäin ja mahdollistaa toimintamme luomat kustannussäästöt asiakkaille. Yrityksemme on sitoutunut kunnioittamaan isännöinnin eettisiä ohjeita , hyvää hallintotapaa sekä ympäristöä kaikessa mitä teemme.

Ihmisten arvostaminen kaikessa, mitä teemme

Pidämme kiinni Espoolaisista juuristamme olemalla rehellisiä ja läpinäkyviä. Emme hyväksy korruptiota missään muodossa työntekijöidemme tai yhteistyökumppaneidemme toiminnassa. Kunnioitamme monimuotoisuutta ja tasapuolisuutta.

Ympäristön suojeleminen

Otamme ympäristön huomioon kaikessa, mitä teemme. Ympäristön kunnioittaminen on jokaisen työntekijämme vastuulla päivittäisessä työssä.

Yhdessä tekemisen tuloksena muutos

Uskomme tiiviin yhteistyön muiden organisaatioiden kanssa edistävän taloyhtiöiden arvonnousua sekä luovan turvallisuutta asiakkaalle.

Meille töihin tai harjoitteluun

Oletko kiinteistöalan ammattilainen ja haluaisit olla osana yrityksemme tarinaa sekä mukana nopeasti kehittyvällä toimialalla. Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi yhdessä ansioluettelosi kanssa osoitteeseen:

harri.riekkinen(at)ptisa.fi

Tarjoamme ammattilaisille mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, sekä miellyttävän sekä uudenaikaisen työympäristön.

Oletko vasta tulossa isännöintialalle, onko harjoittelupaikka vielä etsinnässä? Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan harjoittelupaikkoja alalle tuleville uusille kyvyille. Ota rohkeasti yhteyttä yllä olevaan osoitteeseen, liitä oheen hakemus sekä ansioluettelo.