Keitä olemme Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy

Mikä on PTISA?

”Tavoitteenamme on kehittyä alan parhaaksi toimijaksi ja näyttää se niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme.”

Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy on 100% suomalainen perheyritys, joka tuottaa laadukasta isännöintipalvelua kustannustehokkaasti jo toisessa polvessa. Isännöimme niin asunto-, kuin kiinteistöosakeyhtiöitä koosta riippumatta. Tarjoamme palvelujamme myös kiinteistösijoitusyhtiöille sekä säätiöille. Palveluissamme panostamme erityisesti uusien toimintatapojen kehittämiseen. Pohjois-Tapiolan Isännöinti haluaa olla asiakkaidensa luottokumppani!
Toimivan palvelumme ansiosta yrityksemme kasvaa vakaasti. Työllistämme tällä hetkellä viisi kiinteistöalan ammattilaista. Olemme saaneet vuonna 2015 avainlipun toisena espoolaisena isännöintitoimintona. Lisäksi olemme Isännöintiliiton jäsenyritys sekä kuulumme Suomalaisen työn liittoon.
Toimimme Espoossa, Kauniaisissa sekä Helsingissä. Yrityksen koko mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun ja pystymme mukautumaan taloyhtiön tarpeisiin.

Olemme aidosti erilainen isännöintitoimisto. Siitä kertoo jo omaperäinen toimistomme ja toimintamallimme; emme ole samanlainen ”harmaa” toimisto kuin alalla on totuttu näkemään.
Meille on tärkeää, että tunnemme taloyhtiön asukkaat ja tiedämme mitä heille kuuluu.

Yrityksellämme on tiivis yhteistyökumppaniverkosto. Kumppaniverkostomme ovat asiakkaidemme ja yrityksemme apuna, niin vakuutus-, urakka-, huolto kuin lakiasioissa. Teemme yhteistyötä luotettavien, hyvämaineisten ja tilaajavastuulain velvoitteet hoitavien yritysten kanssa.

Teemme Esport oilers ja Esportin kanssa yhteistyötä näin tuemme junioritoimintaa näin kannamme omalta osaltamme yhteiskuntavastuuta tulevasta sukupolvesta.

Historia

  • 1994: Tilitoimisto Riekkinen & Pojat Oy perustetaan. Taloyhtiöasiakkaille tuotetaan myös isännöintipalveluja.
  • 2007: Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy eriytetään tilitoimistosta omaksi osakeyhtiökseen.
  • 2014: Yritys kokee sukupolvenvaihdoksen ja sitä aletaan tavoitteellisesti kasvattamaan.
  • 2017: Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy täyttää kymmenen vuotta itsenäisenä osakeyhtiönä.

Mitä PTISA tarjoaa?

Pohjois-Tapiolan isännöinti Oy on vakaasti kasvava isännöintitoimisto, joka liputtaa tehokkaiden toimintatapojen sekä teknologian mahdollistamien hyötyjen puolesta. Yrityksemme palvelee niin asunto- kuin kiinteistöosakeyhtiöitä sekä kiinteistösijoitusyhtiötä ja säätiöitä. Hoidamme asiakkaitamme laadulla, olivat ne sitten pieniä tai suuria, uusia tai vanhoja. Tarjoamme taloyhtiön kokoon ja tarpeisiin sopivan palvelumallin. Etsimme jatkuvasti uusia ja toimivampia toimintamalleja, joilla palvelumme asiakkaille, yhteistyökumppaneillemme sekä yrityksemme sisällä parantuvat. Tämä takaa asiakkaallemme parhaan palvelun laadun.

Tuotamme asiantuntevaa isännöintiä palvelualttiisti. Toimintamme yksi kulmakivi on osakkaiden tunteminen ja näkyminen taloyhtiössä. Tästä syystä olemme keskittäneet toimintamme Espooseen, Kauniaisiin ja Helsinkiin.

Palvelukonseptimme on selkeä

Isännöintipalvelusopimukseen sisältyy selkeästi eritelty palvelukokonaisuus, jolla taloyhtiön arki rullaa huolettomasti.

Palvelupaketin ulkopuoliset toimeksiannot hoidetaan joustavasti tuntiveloituksella. Näin taloyhtiölle ei tule ylimääräisiä kustannuksia. Emme veloita erikseen toimistokuluja, sillä ne ovat kiinteässä kuukausihinnassa huomioitu. Erikseen laskutettavat työt ja tehtävät on aina eritelty ja asiakkaamme nähtävissä, joten alalla vallitsevia piilokuluja ei taloyhtiölle synny.

Yksittäisellä isännöitsijällä on hoidettavanaan rajallinen määrä taloyhtiöitä, oman kapasiteetin mukaan. Näin pystymme huolehtimaan toimeksiannoista ripeästi, mutta huolellisesti ja laadulla.

Meille töihin tai harjoitteluun

Oletko kiinteistöalan ammattilainen ja haluaisit olla osana yrityksemme tarinaa sekä mukana nopeasti kehittyvällä toimialalla. Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi yhdessä ansioluettelosi kanssa osoitteeseen:

harri.riekkinen(at)ptisa.fi

Tarjoamme ammattilaisille mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, sekä miellyttävän sekä uudenaikaisen työympäristön.

Oletko vasta tulossa isännöintialalle, onko harjoittelupaikka vielä etsinnässä? Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan harjoittelupaikkoja alalle tuleville uusille kyvyille. Ota rohkeasti yhteyttä yllä olevaan osoitteeseen, liitä oheen hakemus sekä ansioluettelo.