Tietoa meistä

Tarinamme

Yrityksemme on keskittynyt tuottamaan kilpailukykyistä, laadukasta isännöintipalvelua erikokoisille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille.

Yrityksemme hallituksen puheenjohtaja Pertti Riekkinen perusti yrityksen vuonna 2007, ja vuonna 2014 aloitimme sukupolvenvaihdoksen, joka saatiin päätökseen vuonna 2015. Sukupolvenvaihdoksen seurauksena Pertin Riekkisen jälkeläiset alkoi vastaamaan yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Pertti Riekkinen siirtyi vaihdon myötä hallitustyöskentelijäksi.

Nyt yli kymmenen vuotta kestäneen taipaleemme aikana yhtiömme on kasvanut tasaisesti ja vakiinnuttanut asemaansa osana monimuotoista isännöintikenttää. Uskomme jatkuvan hyvän kehityksen olevan seurausta toimivasta palvelumallistamme ja asiansa osaavasta henkilökunnasta, joka on pitänyt monipuolisen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä koostuvan asiakaskantamme tyytyväisinä.

Avainlippu-yritys

Suomalaisen Työn Liitto ry myönsi Avainlippu-merkin Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy:lle laadusta ja osaamisesta vuonna 2015. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki palvelumme tehdään kotimaisin voimin nyt ja jatkossa.

Isännöintiliiton jäsenyritys

Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy on Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Isännöintiliitto auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja laadukkaammin. Isännöintiliitto mm. järjestää isännöitsijöille koulutuksia sekä tuottaa ajankohtaista materiaalia. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa eli isännöinnin eettisiä ohjeita.

Luotettava kumppani

Yrityksemme on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani. Tämä takaa, että yrityksemme Tilaajavastuu -tiedot ovat kunnossa ja kestävät julkisen tarkastelun. Asiakkaamme voivat olla levollisin mielin ja tietoisia, että isännöintitoimiston omat asiat ovat kunnossa, jolloin keskittyminen kohdistuu asiakkaiden tarpeiden hoitamiseen.

Visiomme ja missiomme

Missio
Tehtävämme on parantaa taloyhtiöiden hallinnon laatua ja turvata asuntojen yhtiön arvonnousu.

Visio
Haluamme olla isännöintialan suunnannäyttäjä digitaalisessa murroksessa.

Arvomme

Henkilökohtaisuus

Näkyy toiminnassamme isännöitsijän ja taloyhtiön välisten suhteiden ylläpidossa, sekä aktiivisessa taloyhtiökohtaisen kunnon ja talouden seuraamisessa. Haluamme olla näkyvä osa taloyhtiön arkea tuntemalla yhtiön ja sen osakkaat.

Läpinäkyvyys

Ilmenee toimintamme ja laskutuksemme selkeydessä. Emme laskuta muun muassa vaikeasti määriteltäviä toimistokuluja, vaan hinnastomme ja isännöintisopimuksiin kuuluvat tehtävät ovat selkeät.

Ammattitaito

Ohjaa toimintaamme koulutettujen isännöitsijöiden sekä luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta.

Jätä tarjouspyyntö

Kerro millaisista palveluista kiinnostuit, niin palaamme asiaan tarjouksen kanssa.