Taloyhtiösivut
Sähköinen palvelukanava uuden ajan taloyhtiösivut

Olemme luoneet kaikille asiakasyhtiöillämme omat sähköiset palvelukanavat käyttöön. Näin lisäämme informaation kulkua asiakasyhtiöissämme. Sähköiset palvelut ovat käytössä 24h/7, joten sivut ovat asukkaiden ulottuvissa aina tarvittaessa.

Sähköisistä palvelukanavasta löydätte mm. yhtiönne dokumentit ja tiedotteet sekä voitte tehdä erilaisia ilmoituksia isännöintitoimistolle. Palvelukanavalta löytyy myös asumisen tietopankki, josta löytyy vastauksia mm. kunnossapitoa koskeviin kysymyksiin. Asumisen tietopankin meille tuottaa Isännöintiliitto.

Palvelukanavamme on jaettu kolmeen käyttöoikeuteen. Asukkailla, osakkailla ja hallituksella on omat käyttöoikeudet. Kaikille käyttöoikeuksille tulee tunnukset, jolla pääsette kirjatumaan palvelukanavalle.

Sähköisen palvelukanavamme yhteys on suojattu SSL sertifikaatilla, mikä takaa tietoturvallisen asioinnin sivuillamme 24h/7.

Tuotamme sähköisen palvelukanavan yhteistyössä Mobimus Oy:n kanssa. Molemmille yrityksille asumisviihtyvyyden parantaminen on keskeinen asia. Mietimme jatkuvasti, miten asumisviihtyvyyttä voidaan parantaa tuomalla lisää uusia toiminnallisuuksia sähköiseen palvelukanavaan asiakkaidemme käyttöön.

Sähköinen palvelukanava – ­yhdistää asumisviihtyvyyden ja isännöintipalveluiden kehittämisen.

Taloyhtio.info

Kirjaudu taloyhtiö sivuille tästä
Unohditko salasanasi |
Unohditko käyttäjätunnuksen

Salasanat ja ohjeet Taloyhtiö.infon käytöstä on jaettu osakkaille ja asukkaille.

Suosittelemme kaikkien asukkaiden ja osakkaiden rekisteröityvän palveluun, jolloin saat ilmoituksen suoraan sähköpostiisi aina, kun uutta informaatiota on lisätty. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä muuhun tarkoitukseen. Rekisteröityminen onnistuu seuraavasti:
1. Kirjaudu saamillasi yleistunnuksilla palveluun
2. Syötä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi taloyhtiön etusivulla olevaan laatikkoon
3. Klikkaa Lähetä salasanani

Unohtuneen salasanan voit tilata kirjautumissivun Unohtuiko salasana -kohdasta. Mikäli tarvitset apua tai lisätietoa, ota yhteyttä asiakaspalvelu@taloyhtio.info tai isännöitsijään.

4 Yleistä pointtia sähköisestä palvelukanavasta

  • Taloyhtiö.info:ssa voit määritellä itsellesi sopivan tavan vastaanottaa asumiseen liittyviä tiedotteita. Voit valita joko sähköpostin tai kirjeen. Valitsemalla sähköpostin tiedotteiden vastaanottotavaksi, tiedät mitä talossasi tapahtuu, taloyhtiösi säästää postituskustannuksissa ja asumisesi ympäristöjalanjälki pienenee. Yhtiökokouskutsut materiaaleineen toimitetaan kirjeitse.

  • Sivustolle kirjauduttuasi voit lukea aiempia tiedotteita ja tutustua taloyhtiön ohjeisiin ja asiakirjoihin. Taloyhtiö sivuilla voit myös tutustua asumisen tietopankkiin, josta löytyy erilaisia asumiseen, korjaamiseen yms. liittyviä ohjeistuksia ja lisätietoa.

  • Palvelun kautta voi lähettää vika- ja remontti-ilmoituksia tai ilmoittaa taloon muuttamisesta. Vikailmoitukset ohjataan suoraan kiinteistöhuollolle, jos taloyhtiössänne on tällainen käytössä.

  • Sähköinen palvelukanava on sähköinen työkalu hallituksen ja isännöitsijän yhteistyöhön. Hallituksen osio toimii taloyhtiön hallituksen sähköisenä asiakirja-arkistona ja mahdollistaa sähköisen asioinnin hallituksen kesken.

Lataa applikaatiomme puhelimeesi

Get it on Google Play