Palvelumme

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelussa pyrimme olemaan alamme parhaita. Siitähän hyvässä isännöinnissä on loppujen lopuksi kysymys, nimittäin asiakkaiden palvelutarpeiden täyttämisessä. Meidän kanssamme on helppo asioida kasvotusten toimistollamme kahvikupin ääressä, puhelimitse tai verkossa. Yhtiölle nimetty hallinnollinen isännöitsijä hoitaa ystävällisesti ja nopeasti asukkaiden neuvomisen, erilaisten asiakirjojen toimittamisen sekä avaintilaukset. Taloyhtiösivujen kautta voit tehdä ilmoitukset, tilaukset ja vikailmoitukset 24/7, tällöin tieto tavoittaa suoraan taloyhtiöllenne nimetyn hallinnollisen isännöitsijän, jolloin voit luottaa asiasi olevan hyvässä hoidossa.

ISÄNNÖINTIPALVELUT

Hoidamme asunto-osakeyhtiöiden juoksevaa hallintoa ammattitaitoisesti, avoimesti ja aina asiakkaan edun mukaisesti, toisin sanoen hyvää isännöintitapaa noudattaen. Koulutetut isännöitsijämme huolehtivat kiinteistön hallinnollisista asioita toisin sanoen sopimusasioista, kiinteistön teknisen kunnon ylläpitämisestä sekä talouden suunnittelusta ja seurannasta. Valitsemalla Kompassi Plus tai Mega isännöintipalvelut, voit luottaa yhtiön hallinnon olevan osaavissa käsissä. 

TEKNISET PALVELUT

Asunto-osakeyhtiölain mukaan osakkeenomistajalla on oikeus tehdä huoneistossaan kunnossapito- ja muutostöitä. Osakkeenomistajan on etukäteen ilmoitettava taloyhtiölle kirjallisesti muutos- ja kunnossapitotöistä, jotka voivat vaikuttaa taloyhtiön tai toisen osakkeenomistajan vastuulla olevaan tilaan taikka toisen osakkeenomistajan huoneiston käyttämiseen. Käsittelemme osakkaiden tekemät muutostyöhakemukset viipymättä ja järjestämme tarvittaessa asianmukaisen valvonnan yhteistyökumppanimme kautta. 

TALOUSPALVELUT

Hoidamme yhtiönne kirjanpidon, lainat, maksuliikenteen, vastikevalvonnan sekä tarvittaessa vastikkeiden perinnän. Luonnollisesti laadimme myös vuosittain taloyhtiönne tilinpäätöksen, teemme veroilmoituksen ja toimitamme sen verottajalle. Kun yhtiön talouden hoito ja suunnittelu on osaavissa käsissä, on vastikekehitys paremmin ennakoitavissa ja vältytään vastikkeiden äkillisiltä muutoksilta. 

Tarjoamme myös laadukasta ja kustannustehokasta kirjanpitopakettia kompassi mini palvelupakettia pienille taloyhtiöille.

TARJOUKSEN SAAMINEN ON TEHTY TEILLE TODELLA HELPOKSI.

Täytä alla olevaan tarjouspyyntölomakkeeseen tähdellä merkityt pakolliset kohdat. Saatte tarjouksenne sähköpostiin, jonka voitte jakaa sitten muille hallituksen jäsenille. Teihin ollaan myös yhteydessä tapaamisen merkeissä.

Tapaamisessa kartoitetaan tarpeenne sekä käydään tarjouksemme lävitse kohta kohdalta. Teemme tarvittaessa kiinteistökierroksen yhtiöön, jos niin sovimme. Kiinteistökierroksessa tutustumme yhtiöönne sekä kiinteistöön. Kierros ei vie aikaanne, sillä yrityksemme myynnistä vastaavat henkilöt kiertävät yhtiön lävitse mahdollisen uuden isännöitsijän kanssa.

Taloyhtiön hallitus tapaa sovitussa tapaamisessa taloyhtiölle ehdotetun isännöitsijäehdokkaan hyvissä ajoin ennen päätöksen tekoa. Tämä helpottaa päätöksen tekemistä ennestään.

Mikäli taloyhtiön hallitus hyväksyy tarjouksemme hallituksen kokouksessa niin taloyhtiön hallituksen ei tarvitse hoitaa kuin tarvittavien asiakirjojen allekirjoittaminen. Hoidamme muuten muun isännöinninvaihdokseen liittyvät asiat, käymme toki prosessin läpi sovitussa tapaamisessa.

 

Kompassi Mini on pienelle taloyhtiölle suunniteltu palvelupaketti, joka pitää sisällään taloyhtiön taloushallinnon. Paketti sopii omatoimiselle taloyhtiölle, joka pärjää ilman isännöitsijän hallinnollisia palveluja. Kompassi Mini sisältää taloushallinnon lisäksi tuki-ja neuvontapalveluja.

Kompassi Mini

Kompassi Mini

Taloushallinto

Asiakaspalvelu

Kompassi Plus sopii taloyhtiölle, jolle riittää hallinnolliset ja taloudelliset palvelut. Paketti sopii taloyhtiölle, joka on tottunut hoitamaan kiinteistöhuollon ja ylläpitokorjaukset itsenäisesti.

Kompassi Plus

Kompassi Plus

Isännöinti

Taloushallinto

Asiakaspalvelu

Kompassi Mega on suunniteltu taloyhtiöille, joka haluaa pitää kaikki taloyhtiön langat isännöitsijällä. Paketti sisältää hallinnollisen isännöinnin, kokonaisvaltaisen taloudenhallinnan, remonttien organisoinnin sekä teknisen isännöinnin.

Kompassi Mega

Kompassi Mega

Isännöinti

Taloushallinto

Tekninen isännöinti

Asiakaspalvelu

KOMPASSI LIIKEKIINTEISTÖ

Huolehdimme kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnistä ja taloushallintotehtävistä sekä ylläpidon järjestämiseen liittyvistä tehtävistä. Järjestämme yhtiön tekniset kunnostukset sekä muut kiinteistön teknisen elinkaaren eri vaiheisiin liittyvät tehtävät.