Miksi valita Pohjois-Tapiolan Isännöinti

VAIHTAMASSA ISÄNNÖINTITOIMISTOA?

 • Onko nykyinen isännöintitoimistonne passiivinen?
 • Tarvitaanko hallintonne ja taloutenne hoitoon muutos?
 • Kulkeeko tieto taloyhtiössä?

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöillä on erilaisia yksilöllisiä isännöintitarpeita. Palvelupaketeistamme löytyy vaihtoehtoja eri tarpeisiin, tarvittaessa voimme  räätälöidä palvelupaketin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi
Asiakkaan ottaessa meihin yhteyttä asian hoitamiseksi, luomme hallituksen kanssa suunnitelman asian ratkaisemiseksi. Ongelma selvitetään johdonmukaisesti ja tehokkaasti.

Meillä on osaamista ja resurssit myös asunto osakeyhtiön taloudellisten ja hallinnollisten ongelmien ratkaisemiseksi yhteistyössä yhtiön hallituksen kanssa.

Miksi valita Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy?

 • Toimintatapamme on proaktiivinen ja huolehtiva. Hoidamme asiakasyhtiön hallintoa kokonaisuutena ja katsomme tulevaisuuteen emmekä menneisyyteen. Jokaisella asiakkaalla on oma kirjanpitäjä ja isännöitsijä huolehtimassa yhtiön arjen sujumisesta.

 • Olemme sähköisen isännöinnin edelläkävijä. Hoidamme asiat sähköisillä toimintamalleilla minimoiden papereiden ja mappien pyörittämisen. Toimintatapamme on rakennettu sähköisellä aikakaudella ja se tekee meistä tehokkaan.

 • Hinnoittelumme on selkeä ja läpinäkyvä: laskutamme kuukausihinnan lisäksi tuntiperusteisesti kokoukset ja katselmukset käytetyn ajan perusteella. Emme laskuta toimistokuluja.

 • Osaamme todistetusti työmme.

MITÄ PTISA TARJOAA?

Pohjois-Tapiolan isännöinti Oy on vakaasti kasvava isännöintitoimisto, joka liputtaa tehokkaiden toimintatapojen sekä teknologian mahdollistamien hyötyjen puolesta. Yrityksemme palvelee niin asunto- kuin kiinteistöosakeyhtiöitä sekä kiinteistösijoitusyhtiötä ja säätiöitä. Hoidamme asiakkaitamme laadulla, olivat ne sitten pieniä tai suuria, uusia tai vanhoja. Tarjoamme taloyhtiön kokoon ja tarpeisiin sopivan palvelumallin. Etsimme jatkuvasti uusia ja toimivampia toimintamalleja, joilla palvelumme asiakkaille, yhteistyökumppaneillemme sekä yrityksemme sisällä parantuvat. Tämä takaa asiakkaallemme parhaan palvelun laadun.

Tuotamme asiantuntevaa isännöintiä palvelualttiisti. Toimintamme yksi kulmakivi on osakkaiden tunteminen ja näkyminen taloyhtiössä. Tästä syystä olemme keskittäneet toimintamme Espooseen, Kauniaisiin ja Helsinkiin.

PALVELUKONSEPTIMME ON SELKEÄ

Isännöintipalvelusopimukseen sisältyy selkeästi eritelty palvelukokonaisuus, jolla taloyhtiön arki rullaa huolettomasti.

Palvelupaketin ulkopuoliset toimeksiannot hoidetaan joustavasti tuntiveloituksella. Näin taloyhtiölle ei tule ylimääräisiä kustannuksia. Emme veloita erikseen toimistokuluja, sillä ne ovat kiinteässä kuukausihinnassa huomioitu. Erikseen laskutettavat työt ja tehtävät on aina eritelty ja asiakkaamme nähtävissä, joten alalla vallitsevia piilokuluja ei taloyhtiölle synny.

Yksittäisellä isännöitsijällä on hoidettavanaan rajallinen määrä taloyhtiöitä, oman kapasiteetin mukaan. Näin pystymme huolehtimaan toimeksiannoista ripeästi, mutta huolellisesti ja laadulla.

 

Hinnoittelumme

Hinnoittelumme on yksinkertainen ja läpinäkyvä: laskutamme kuukausiveloituksen lisäksi katselmus- ja kokouskulut käytetyn ajan mukaan sekä pankki- ja postikulut toteutuneiden kustannusten mukaan. Alan tavasta poiketen EMME laskuta toimistokuluja asiakkaaltamme. Isännöintipalvelun kokonaiskustannukset ovat siis hyvin ennakoitavissa sekä kuukausi-, että vuositasolla.

Isännöintivaihdokseen liittyy paljon asioita ja usein pelätään, että isännöintitoimiston vaihtaminen on vaikeaa. Me teemme siitä helppoa:

 • Ensimmäisessä tapaamisessa tutustumme taloyhtiönne tilanteeseen, käymme hallituksen kanssa tarjouksemme läpi sekä kartoitamme yhtiön tarpeet. Tarpeen mukaan päivitämme tarjouksemme yhtiön tarpeita vastaavaksi.

 • Tarjouksen hyväksymisen jälkeen hallitukselta vaaditaan ainoastaan sopimuksen allekirjoittaminen sekä hallituksen kokouksen pöytäkirja isännöinnin vaihtamisesta.

 • Edellisten vaiheiden jälkeen hallitus voi jättää isännöintivaihdoksen Pohjois-Tapiolan Isännöinnin vastuulle. Sopimuksen alkaessa teemme tarvittavat toimenpiteet isännöinnin aloittamiselle: ilmoitukset viranomaisille, maksuliikenteen ja tilinkäyttöoikeuksien avaaminen, laskutusosoitteiden muutokset, järjestelmien luonti ja niin edelleen. Olemme suunnitelleet taloyhtiön haltuunottoprojektin tarkasti ja huolehdimme omalta osaltamme, että vaihdos menee sujuvasti. Hoidamme vaihdon vanhan isännöintitoimiston kanssa ja hallitus voi halutessaan jäädä tästä ulkopuolelle.

 • Isännöintivaihdon toimenpiteiden jälkeen pidämme hallituksen kanssa aloituskokouksen, jossa käydään läpi taloyhtiön yleisiä ja vireillä olevia asioita, joita halutaan lähteä ajamaan eteenpäin.

 • Taloyhtiön arki lähtee toimimaan Pohjois-Tapiolan Isännöinnin kanssa – helpommin ja turvallisemmin.

Asiakkaiden mielipiteitä toiminnastamme

Miksi Pohjois-Tapiolan Isännöinti
 • Yhteydenpito Pohjois-Tapiolan Isännöinnin kanssa on mutkatonta ja toimeksiannot hoituvat ripeästi sovitussa aikataulussa. 
  Taloushallinnossa on järkevä toimintamalli. Olemme myös erittäin tyytyväisiä yrityksen yhteistyökumppaniverkostoon, mm. ulkoalueiden talvikunnospito sujuu nyt kuin leikiten. 
  Kaikkiin haasteisiin on löytynyt yhtiötämme tyydyttävä ratkaisu. 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Ullanlinna Helsinki, Kerrostaloyhtiö, rakennusvuosi 1880-luvulla
 • Pertti aloitti yhtiömme isännöinnin yli 10 vuotta sitten.
  Tuohon aikaan yhtiömme tarvitsi ryhdistäytymistä taloudenpidossa ja vähän muissakin asioissa.
  Taloushallinnon ammattilaisena Pertti sai taloyhtiön talouden hyvään kuntoon ja on ylläpitänyt sitä siitä asti.
  Erittäin hyvä ja pitkä yhteistyö Pertin kanssa jatkuu edelleenkin eläkkeen jäämiseen asti.

  Hallituksen puheenjohtaja
  Hyljelahti Espoo, Rivitaloyhtiö, rakennusvuosi 1990-luvulla
 • ..."hommat toimivat kuin Sveitsiläinen kello eli tarkasti ja täsmällisesti sovitun aikataulun mukaisesti" 
  ..."vaikeatkin asiat hoituvat rennolla asenteella rattoisassa ilmapiirissä ja tulosta syntyy" 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Munkkiniemi Helsinki, Kerrostaloyhtiö, rakennusvuosi 1920-luvulla
 • Isännöinti Pertin kanssa alkoi jo ennen Pohjois-Tapiolan Isännöinnin perustamista. Yli kymmenen vuoden aikana isännöinnissä on tapahtunut jo sukupolven vaihdoskin. Taloushallinnon osaaminen on suurimpia Pohjois-Tapiolan Isännöinnin vahvuuksia. 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Hyljelahti Espoo, Rivitaloyhtiö, rakennusvuosi 1990-luvulla
 • ”Asioiden hoitaminen sujuu hyvässä yhteisymmärryksessä.” 
  ”Toimeksiannot hoidetaan ajallaan ja niihin suhtaudutaan asiaan kuuluvalla tavalla.” 

  ”Hyvät yhteistyöverkostot/palvelun tarjoajat.” 
  ”Hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen.” 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Tuomarila Espoo, Rivitaloyhtiö, rakennusvuosi 1990-luvulla
 • Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy:n asiakkaana olemme voineet luottaa isännöintipalveluiden olleen sopimuksen mukaisia. 
  Kohteemme isännöitsijä Harri on huolehtinut taloyhtiöstämme kuin omastaan, asiat sujuvat sovitusti ja taloyhtiön arki pyörii mallikkaasti. 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Kivenlahti Espoo, Rivitaloyhtiö, rakennusvuosi 1990-luvulla
 • Yhteydenpito Pohjois-Tapiolan Isännöinnin kanssa on mutkatonta ja toimeksiannot hoituvat ripeästi sovitussa aikataulussa. 
  Taloushallinnossa on järkevä toimintamalli. Olemme myös erittäin tyytyväisiä yrityksen yhteistyökumppaniverkostoon, mm. ulkoalueiden talvikunnospito sujuu nyt kuin leikiten. 
  Kaikkiin haasteisiin on löytynyt yhtiötämme tyydyttävä ratkaisu. 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Tuomarila Espoo, Rivitaloyhtiö, rakennusvuosi 1980-luvulla
 • ”Isännöinti toimiston kanssa on mutkatonta asioida. Ovat hyvin tavoitettavissa ja asiakaspalvelu on mielyttävää. Ptisan kanssa asioidessa tietää, että sovitut asiat hoidetaan eteenpäin.” 

  Hallituksen puheenjohtaja
  Haukilahti Espoo, Rivitaloyhtiö, rakennusvuosi 1963-luvulla
 • Ryhdyimme käyttämään Pohjois-Tapiolan Isännöinnin palveluita vuonna 2015. Sitä ennen tilinpito ja muut isännöinnin tehtävät olimme hoitaneet taloyhtiössämme omin voimin. Olemme olleet tyytyväisiä Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy:ltä saamaamme palveluun

  Hallituksen puheenjohtaja
  Mankkaa Espoo, Paritaloyhtiö, rakennusvuosi 1980-luvulla