Miksi valita Pohjois-Tapiolan Isännöinti

Vaihtamassa isännöintitoimistoa?

 • Onko nykyinen isännöintitoimistonne passiivinen?
 • Tarvitaanko hallintonne ja taloutenne hoitoon muutos?
 • Kulkeeko tieto taloyhtiössä?

Erimuotoisten asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tarpeet isännöinnistä ovat erilaisia. Palvelupaketeistamme löytyy eri tarpeisiin luotuja vaihtoehtoja, joita voidaan tarpeen mukaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin.
Olemme saaneet hoitoomme runsaasti kiinteistöjä, joiden taloudessa tai hallinnossa on ilmennyt erilaisia ongelmia. Asiakkaan ottaessa meihin yhteyttä asian hoitamiseksi, luomme hallituksen kanssa suunnitelman asian ratkaisemiseksi. Ongelma selvitetään johdonmukaisesti ja tehokkaasti.

Miksi valita Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy?

 1. Toimintatapamme on proaktiivinen ja huolehtiva. Hoidamme asiakasyhtiön hallintoa kokonaisuutena ja katsomme tulevaisuuteen emmekä menneisyyteen. Jokaisella asiakkaalla on oma kirjanpitäjä ja isännöitsijä huolehtimassa yhtiön arjen sujumisesta.
 2. Olemme sähköisen isännöinnin edelläkävijä. Hoidamme asiat sähköisillä toimintamalleilla minimoiden papereiden ja mappien pyörittämisen. Toimintatapamme on rakennettu sähköisellä aikakaudella ja se tekee meistä tehokkaan.
 3. Hinnoittelumme on selkeä ja läpinäkyvä: laskutamme kuukausihinnan lisäksi tuntiperusteisesti kokoukset ja katselmukset käytetyn ajan perusteella. Emme laskuta toimistokuluja.
 4. Osaamme todistetusti asiamme: Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Hinnoittelumme

Hinnoittelumme on yksinkertainen ja läpinäkyvä: laskutamme kuukausiveloituksen lisäksi katselmus- ja kokouskulut käytetyn ajan mukaan sekä pankki- ja postikulut toteutuneiden kustannusten mukaan. Alan tavasta poiketen EMME laskuta toimistokuluja asiakkaaltamme. Isännöintipalvelun kokonaiskustannukset ovat siis hyvin ennakoitavissa sekä kuukausi-, että vuositasolla.

Isännöintivaihdokseen liittyy paljon asioita ja usein pelätään, että isännöintitoimiston vaihtaminen on vaikeaa. Me teemme siitä helppoa:

 1. Ensimmäisessä tapaamisessa tutustumme taloyhtiönne tilanteeseen, käymme hallituksen kanssa tarjouksemme läpi sekä kartoitamme yhtiön tarpeet. Tarpeen mukaan päivitämme tarjouksemme yhtiön tarpeita vastaavaksi.
 2. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen hallitukselta vaaditaan ainoastaan sopimuksen allekirjoittaminen sekä hallituksen kokouksen pöytäkirja isännöinnin vaihtamisesta.
 3. Edellisten vaiheiden jälkeen hallitus voi jättää isännöintivaihdoksen Pohjois-Tapiolan Isännöinnin vastuulle. Sopimuksen alkaessa teemme tarvittavat toimenpiteet isännöinnin aloittamiselle: ilmoitukset viranomaisille, maksuliikenteen ja tilinkäyttöoikeuksien avaaminen, laskutusosoitteiden muutokset, järjestelmien luonti ja niin edelleen. Olemme suunnitelleet taloyhtiön haltuunottoprojektin tarkasti ja huolehdimme omalta osaltamme, että vaihdos menee sujuvasti. Hoidamme vaihdon vanhan isännöintitoimiston kanssa ja hallitus voi halutessaan jäädä tästä ulkopuolelle.
 4. Isännöintivaihdon toimenpiteiden jälkeen pidämme hallituksen kanssa aloituskokouksen, jossa käydään läpi taloyhtiön yleisiä ja vireillä olevia asioita, joita halutaan lähteä ajamaan eteenpäin.
 5. Taloyhtiön arki lähtee toimimaan Pohjois-Tapiolan Isännöinnin kanssa – helpommin ja turvallisemmin.

Pyydä tarjousta