Isännöintipalvelut

Haluamme vastata yksilöllisiin asunto-osakeyhtiöiden tarpeisiin parhaiten tarjoamalla teille sopivaa isännöintipalvelua. Koska jokainen asunto-osakeyhtiö on omanlaatuisensa yksilö, myös taloyhtiön tarpeetkin ovat yksilöllisiä.  Pyydämmekin teitä alustavasti täyttämään tarjouspyynnön, perustietoja koskevat kohdat ja ilmoittamaan samalla yhteystietonne ja mikäli yhtiössä on erityistoiveita isännöintipalveluiden suhteen.

Otamme teihin pian yhteyttä, tarjouspyynnön tultua sähköpostilla tai puhelimitse, jotta voimme keskustella toimeksiannosta tarkemmin. Autamme teitä valitsemaan sopivimman palvelun juuri teidän asunto-osakeyhtiöillenne. Mikäli haluatte sopia tarjouskatselmuksesta, sekin onnistuu kyllä. Siitä voitte olla yhteydessä toimitusjohtajaan alla hänen yhteystiedot:

Harri-Petteri Riekkinen

0102354774

harri.riekkinen@ptisa.fi

Tarjoamme seuraavia palveluita Isännöinti asiakkaillemme.

 

 

Hallinnollinen isännöinti

Hallinnollinen isännöinti asianmukainen järjestäminen on perusta taloyhtiön asioiden tehokkaalle hoitamiselle. Työskentelemme aina tiimeinä, jolloin isännöitsijä ja taloyhtiön asioista huolehtiva kirjanpitäjä varmistavat, että tarvittava tieto ja asiakirjat saadaan aina toimitettua nopeasti ja joustavasti. Me otamme homman haltuun, jotta asukkaat voivat keskittyä asumiseen.

Hallinnollinen isännöinti mm. seuraavat asiat:

✓Yhtiökokoukset

✓Hallituksen kokoukset

✓Pöytäkirjat

✓Osakerekisterin ylläpidon

✓Muut hallintoon kuuluvat rutiinit

✓ Asiakaspalvelu

Talouspalvelut

Asunto-Osakeyhtiön sujuva toiminta edellyttää taloushallinnon hoitamista luotettavasti ja yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Uusimpien laitteiden ja ohjelmistojen käyttö varmistavat sen, että ammattitaitoinen kirjanpitohenkilökuntamme saa tilinpäätökset tai lainaosuuslaskelmat nopeasti ja joustavasti suoraan omasta järjestelmästä.

Palvelu sisältää mm. seuraavat asiat:

✓Kirjanpito

✓Vastike- ja vuokravalvonta

✓Lainaosuuslaskelmat

✓Laskutus

✓Palkanmaksu ym. vastaavat

✓Talousasioissa konsultointi

 

 

Tekniset palvelut

Tekninen isännöinti ja kiinteistöjen elinkaaren hallinta ovat tärkeä osa toimintaamme ja ydinosaamistamme. Palvelemme taloyhtiöitä kunnossapito- ja korjaussuunnitelmien kilpailuttamisessa, tarkastuksissa ja korjaus- ja muutostöiden valvonnassa. Tarvittaessa tekninen isännöitsijä osallistuu hallituksen kokouksiin, suunnittelupalavereihin, työmaakokouksiin sekä yhtiökokoukseen.

Palvelu sisältää mm. seuraavat asiat:

✓Korjaus- ja muutoshankkeiden suunnittelu

✓Korjaus- ja muutoshankkeiden kilpailuttaminen

✓Korjaustöiden tarkastukset

✓Korjaustöiden valvonta

✓Kokouksiin osallistuminen

✓Projektien hallinnointi

Sähköiset palvelut

Sähköisten palveluidemme ansioista tiedonkulku asukkaiden, taloyhtiön hallituksen ja sidosryhmien välillä on helpompaa, kun Oma-taloyhtiöpalvelun kautta kaikilla osapuolilla on pääsy yhteystietoihin ja lomakkeisiin. Palvelu avulla taloyhtiö asukkaat / osakkaat löytävät vaivattomasti kaiken tarpeellisen tiedon yhdestä paikasta. Samalla se tehostaa tiedonkulkua ja helpottaa asiointia asumiseen sekä taloyhtiöön liittyvissä asioissa.

Sähköisten palveluiden kautta hoituvat mm. seuraavat asiat:

✓Tärkeät yhteystiedot

✓Avainten tilauslomake

✓Isännöitsijätodistuksen tilauslomake

✓Vika- ja muutostyölomakkeet

✓Taloyhtiön viralliset dokumentit

✓Vastiketiedot

✓Kirjautumien vahvalla tunnistautumisella.

Jätä tarjouspyyntö

Kerro millaisista palveluista kiinnostuit, niin palaamme asiaan tarjouksen kanssa.