Asiakirjojen toimitusaika on 5 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta

Asiakirjatilaus

Voimassa 1.11.2020 alkaen

Verkkokauppa

Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy (2136110-4) myy tuotteita täysi-ikäisille luonnollisille yksityishenkilöille ja yritysten edustajille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa valitsemalla tuote tai tuotteet ja maksamalla ne verkkokaupan kassalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään tietoturvallisesti ja luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oy.

Verkkokaupan yrityksille tarkoitettu laskutuspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7). Laskutuspalvelun käyttö edellyttää sopimusta Paytrailin kanssa.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

MobilePay

Maksaminen Tampuuri Verkkokaupassa on vaivatonta ja turvallista. MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Paytrail Oy.

 

Maksaminen laskulla ja erämaksulla

Paytrail Oy tarjoaa yksityishenkilölle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat Collector ja Jousto. Valitsemalla laskutuspalvelutuottajan näet yhtiökohtaiset ehdot ennen maksun hyväksymistä. Hyväksymällä maksun hyväksyt samalla ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi toimitustavan.

Toimitusaika

Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske toimitettuja asiakirjoja. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Yrityksen yhteystiedot

Pohjos-Tapiolan Isännöinti Oy

Metsäpirintie 1 1kerros, 02130 Espoo

asiakaspalvelu@ptisa.fi

0102354770

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteet Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos toimitus on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Visma Tampuuri Oy:n yhteystiedot

Visma Tampuuri Oy vastaa Tampuuri Verkkokauppa tuotteen teknisestä ylläpidosta ja sovelluksen kehittämisestä. Visma Tampuuri Oy ei vastaa Tampuuri Verkkokaupasta tehtyjen tuotteiden toimittamisesta asiakkaalle.

Visma Tampuuri Oy

Kaakelitehtaankatu 13

24260 Salo

tampuurituki@visma.com

02 721 1710

Tampuuri Verkkokauppa rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 11.12.2020. Viimeisin muutos 11.12.2020.

Rekisterinpitäjä

Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy (2136110-4), Metsäpirtintie 1, 02130 ESPOO.

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Harri-Petteri Riekkinen

harri.riekkien@ptisa.fi

0102354770

Rekisterin nimi

Tampuuri Verkkokauppa

Mitä tietoja Tampuuri Verkkokauppa kerää?

Tampuuri Verkkokaupan rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta  www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä.

Käyttäjän itsensä antamat tiedot

 • Henkilötiedot, kuten osakkeen omistajan nimi, tilaajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite
 • Toimitustiedot, kuten toimitusosoite ja valittu maksutapa
 • Muut käyttäjän itse antamat tiedot

Palveluiden käytöstä havaitut tiedot

 • Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet
 • Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot
 • Päätelaitteen tunnistetiedot

Mihin kerättyjä tietoja käytetään?

 • Tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon
 • Maksunvälittäjille maksutapahtuman suorittamiseksi
 • Asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen
 • Tilastointiin ja raportointiin
 • Markkinointiin

Miten tietoja kerätään?

 • Käyttäjä syöttää itse asioinnin yhteydessä
 • Tampuuri Verkkokauppa järjestelmän logitus

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

Tietojen säilyttäminen

Tietojen käsittelyssä noudatetaan erityistä huolellisuutta ja tietosi on suojattu asianmukaisesti. Kerättyjä tietoja säilytetään lähtökohtaisesti 12 kk elleivät viranomaisvaatimukset edellytä pidempää säilytysaikaa. Tietojen hävittäminen tapahtuu anonymisoimalla tieto niin, etteivät henkilötiedot erotu. Tietojen käsittelyä suoritetaan vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Osana ostotapahtumaa sen kannalta välttämättömät tiedot välitetään maksunvälittäjille. Tiedonsiirto tapahtuu aina salattujen yhteyksien kautta.

Tampuuri Verkkokaupan kautta tehty tilaus välitetään toimitettavaksi yritykselle, joka toimii tietojen käsittelijänä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti Visma Tampuuri Oy:n toimesta. 

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Mitkä ovat oikeuteni henkilötietoihini?

 • Voit tarkistaa mitä tietoja sinusta on tallennettu
 • Voit pyytää korjaamaan virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot
 • Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista
 • Voit pyytää henkilötietojen anonymisointia tai poistoa

Oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt tulee toimittaa kirjallisena tai sähköisenä ja riittävällä informaatiolla varustettuna tiedon etsimiseksi ja toimittamiseksi. Pyytäjän henkilöllisyys varmistetaan tarkoituksenmukaisella tavalla ennen tietojen luovuttamista.

Sähköiset pyynnöt osoitteeseen: harri.riekkienn@ptisa.fi

Kirjalliset pyynnöt osoitteeseen: Pohjois-Tapiolan Isännöinti Oy Metsäpirintie 1,02130 Espoo

Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Kaipaatko lisätietoja?

Olethan tällöin yhteydessä tukeemme: asiakaspalvelu@ptisa.fi

Rekisterinpitäjällä on oikeus muuttaa tätä tietosuojaselostetta