Arvomme, visiomme sekä missiomme Toimintaamme ohjaavat suuntaviivat

Visiomme

Haluamme olla Espoon johtava isännöintitoimisto avoimuudessa ja talouden hoidossa sekä uudistaa ja kehittää isännöintialaa eteenpäin.

Missiomme

Tehtävämme on tehdä Espoon lähialueista entistäkin parempi paikka asua ja mahdollistaa nuorille pääsy isännöintialalle.

Asiakaslupauksemme

  • Meidät tavoittaa helposti ja vastaamme nopeasti yhteydenottoihin
  • Teemme yhteistyötä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Asiakaskokemus ohjaa kaikkea toimintaamme ja sen kehittämistä

Toimintaamme ohjaavat arvot

Henkilökohtaisuus, Läpinäkyvyys, Asiakkaan arvostus ja Ammattiylpeys

Pohjois-Tapiolan Isännöinti huolehtii sijoituksestasi. Taloyhtiön huolenpito kannattaa antaa asiantuntevan isännöintitoimiston hoidettavaksi.
Kaikki tämä tarkoittaa, että harjoitamme liiketoimintaa lakien ja säännösten mukaisesti, osaavien työntekijöiden toimesta kilpailukykyisessä organisaatiossa. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja yrityksestä, jossa on mielekästä työskennellä.

Vastuullisuus

Hoidamme asiakkaamme kunnialla, sillä pidämme siitä mitä teemme. Meille ei riitä, että asiakkaamme saavat parasta palvelua, vaan haluamme kehittää palveluamme myös eteenpäin ja mahdollistaa toimintamme luomat kustannussäästöt asiakkaille. Yrityksemme on sitoutunut kunnioittamaan isännöinnin eettisiä ohjeita , hyvää hallintotapaa sekä ympäristöä kaikessa mitä teemme.

Ihmisten arvostaminen kaikessa, mitä teemme

Pidämme kiinni Espoolaisista juuristamme olemalla rehellisiä ja läpinäkyviä. Emme hyväksy korruptiota missään muodossa työntekijöidemme tai yhteistyökumppaneidemme toiminnassa. Kunnioitamme monimuotoisuutta ja tasapuolisuutta.

Ympäristön suojeleminen

Otamme ympäristön huomioon kaikessa, mitä teemme. Ympäristön kunnioittaminen on jokaisen työntekijämme vastuulla päivittäisessä työssä.

Yhdessä tekemisen tuloksena muutos

Uskomme tiiviin yhteistyön muiden organisaatioiden kanssa edistävän taloyhtiöiden arvonnousua sekä luovan turvallisuutta asiakkaalle.